afb-landpage2

Ruimtelijke inrichting

De ruimte in Nederland is schaars. Gemiddeld wonen er honderden mensen per vierkante kilometer. Daarnaast wordt er ruimte gebruikt voor infrastructuur, bedrijven, landbouw, en natuur. Het is dan ook belangrijk dat deze ruimtelijke inrichting goed geregeld wordt.

Ruimtelijke inrichting is het proces waarbij de ruimte planmatig wordt benut en ingericht. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel individuele als gemeenschappelijke belangen. Ruimtelijke inrichting wordt ook wel beschreven als ‘het zo goed mogelijk laten aansluiten van samenleving en ruimte’. Hierbij komen zowel planologie, landschapsarchitectuur als stedenbouw kijken. Ramscape houdt zich bezig met deze ruimtelijke inrichting.

RUIMTELIJKE INRICHTING DOOR RAMSCAPE

Ramscape kunt u hulp bieden bij de invulling van deze ruimtelijke inrichting. Goede ruimtelijke en grafische ontwerpen hebben een structuur en betekenis nodig, maar er moet altijd een trigger zijn om verder te kijken. Met praktische oplossingen voor complexe problemen kunnen wij een goede aanvulling zijn op uw kijk naar de natuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ruimtelijke inrichting door Ramscape? Onze medewerkers kunnen u alles vertellen. Ook voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u direct contact opnemen.

Vragen buitenruimte ontwerp

Benieuwd naar de mogelijkhedenvan een tuin laten ontwerpen? Of heeft u nog vragen over uw buitenruimte ontwerp van Ramscape? Aarzel niet om contact op te nemen. U kunt ons bereiken op info@ramscape.nl. Een duurzaam en groen buitenruimte ontwerp met optimaal gebruik van de ruimte begint bij Ramscape!

vragen & meer info

Laat u bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.