afb-landpage2

Buitenruimte ontwerp

In een dichtbevolkt land als Nederland is ruimte schaars. Er lijkt steeds minder ruimte te zijn voor mensen en voor groen, en de ruimte die beschikbaar is wordt vaak niet optimaal benut. Een buitenruimte ontwerp door Ramscape biedt uitkomst.

Bij Ramscape kan je de eigen tuin laten ontwerpen of waar je de ruimte moet delen een buitenruimte ontwerp voor een gezamelijke tuin met privegedeeltes. Een buitenruimte ontwerp bij je bedrijf waarin gewerkt of gelunched kan worden of een tuin laten ontwerpen bij een zorginstelling waar het groen zorgt voor herstel. Schoolpleinen hebben ook behoefte aan een goed buitenruimte ontwerp. Ook voor plekken die door allemaal gebruikt worden ofwel een ontwerp voor de openbare buitenruimte in de stad of op het platteland.

 

Buitenruimte ontwerp

Door onze groene en duurzame blik maakt Ramscape bij het buitenruimte ontwerp optimaal gebruik van de mogelijkheden. Bij een tuin laten ontwerpen staat het hergebruik van materialen en en een duurzaam gebruik van de ruimte voorop. Wij komen met praktische oplossingen voor complexe problemen. Een goed buitenruimte ontwerp past logisch bij de gebruiker en de plek en heeft een duidelijke structuur.

Vragen buitenruimte ontwerp

Benieuwd naar de mogelijkhedenvan een tuin laten ontwerpen? Of heeft u nog vragen over uw buitenruimte ontwerp van Ramscape? Aarzel niet om contact op te nemen. U kunt ons bereiken op info@ramscape.nl. Een duurzaam en groen buitenruimte ontwerp met optimaal gebruik van de ruimte begint bij Ramscape!

vragen & meer info

Laat u bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.